Galeria e Aktiviteve

Dita Boterore kunder HIV/AIDS, 2010

activities activities activities activities activities

Dita Boterore e Kontracepsionit, 26 Shtator 2010

aktivitete aktivitete aktivitete aktivitete aktivitete

Dita Boterore kunder HIV/AIDS, 2009

aktivitete aktivitete aktivitete aktivitete aktivitete

Dita Boterore e Kontracepsionit, 26 Shtator 2009

aktivitetet aktivitete aktivitete aktivitete aktivitete aktivitete aktivitete aktivitete aktivitete aktivitete aktivitete aktivitete aktivitete aktivitete aktivitete aktivitete

Aktivitete te ndryshme te Marketingut Social ne Shqiperi

aktivitete aktivitete aktivitete aktivitete aktivitete

Trajnime dhe Takime

NESMARK dhe UNFPA trajnime me temen "Edukimi i te Rinjve mbi Shendetin Riprodhues dhe ate Seksual

Korce

activities activities activities activities activities

Gjirokaster

activities activities activities activities activities

Sarande

activities activities activities activities activities activities activities aktivitete aktivitete aktivitete aktivitete aktivitete